Ekenäs Metallprodukter Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Ekenäs Metallprodukter Aktiebolag är ett av många företag som finns i Vetlanda. Det är nämligen den kommunen som Ekenäs Metallprodukter Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ekenäs Metallprodukter Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Ekenäs Metallprodukter Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1991-11-21. Men sedan 1992-01-01 så har Ekenäs Metallprodukter Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Allég. 28, 574 50, Ekenässjön. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ekenäs Metallprodukter Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0383-30130.

Vetlanda arbetar för att företag som Ekenäs Metallprodukter Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ekenäs Metallprodukter Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall driva mekanisk verkstadsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ekenäs Metallprodukter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Ottosson, Bror Arnold -Ottosson, Bror Jonny -Ottosson, Johan Krister -Ottosson, Kjell Arnold Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ekenäs Metallprodukter Aktiebolag och det är följande personer, Ottosson, Kjell Arnold som är född 1962 och har titeln VD, Ottosson, Kjell Arnold som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Bror Arnold som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Bror Jonny som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Johan Krister som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Katharina Gunhild Louise som är född 1942 och har titeln Revisor.Firma Revisorerna som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ekenäs Metallprodukter Aktiebolag är 556436-5004.