Vetlanda Veterinärpraktik AB

Jönköpings län

Information

Vetlanda Veterinärpraktik AB är ett av många verksamheter som finns i Vetlanda. Det är nämligen den kommunen som Vetlanda Veterinärpraktik AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Vetlanda Veterinärpraktik AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-06-06.

Vetlanda Veterinärpraktik AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2001-05-28. Men sedan 2001-06-06 så har Vetlanda Veterinärpraktik AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Stallgårdsv. 4, 574 39, Vetlanda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vetlanda Veterinärpraktik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0383-16808.

Vetlanda arbetar för att verksamheter som Vetlanda Veterinärpraktik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vetlanda Veterinärpraktik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva veterinärverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper.

Firmatecknare för Vetlanda Veterinärpraktik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vetlanda Veterinärpraktik AB och det är följande personer, Liljenberg, Maria Helene som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Fröberg, Kjell Krister som är född 1959 och har titeln Suppleant, Svensson, Björn Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Höglandets Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vetlanda Veterinärpraktik AB är 556611-6397.